Naša stran uporablja piškotke!

Za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več podrobnosti

Se strinjam!

Dobrodošli na Kovačiji Pri Kovaču

Kovačija Pri Kovaču ni gostilna…to je nekaj drugačnega…To je 200 let stara kovačija, ki piše čisto drugačno zgodbo…to je tradicija…tu so naši predniki in njihov trud še danes odseva v njej. Tega se kot družina zavedamo, zato zgodba kovačije prepleta preteklost in prihodnost. Nudimo: Prenočišče popotnikom v »kovačevi sobi« s kovaškim zajtrkom; Sproščeno druženje obiskovalcev kovačije ob kovaški malici in pijači in najem piknik prostora v neposredni bližini kovačije.

Likovna kolonija 2015

Kovačija pri Kovaču ponovno odpira vrata likovnim ustvarjalcem, ki prihajajo iz različnih krajev Slovenije. Na slikarsko platno bodo prenesli delčke našega kraja po svojem navdihu. V dogajanje na Kovačiji pa jih bo popeljal Akademski pevski zbor Maribor pod vodstvom zborovodkinje, akademske glasbenice, skladateljice Tadeje Vulc. Vsi tisti, ki niste imeli priložnosti, da si ogledate razstavo z naslovom Lehen skozi čas - skozi fotografski objektiv (Mirko Kogelnik, Hermina Ropoša), ki je bila na ogled postavljena ob turističnem dnevu občine Podvelka, si jo lahko sedaj ogledate na Kovačiji pri Kovaču. Torej prisrčno vabljeni, da se nam pridružite v nedeljo, 12.07.2015 ob 18. uri na Kovačiji pri Kovaču, kjer bomo ob skupnem druženju preživeli prijeten poletni večer.
Best World Bookamker williamhill.com reviewwbetting.co.uk

Kontakt

Ivanka, Tinca in Branko Vomer
Janževski vrh 75, 2363 Podvelka
Ivanka 051354880
Tinca 051635171
info@prikovacu.si